Grillet spidskålssalat med yoghurtmyntedressing
Grillet spidskålssalat med yoghurtmyntedressing
Udskriv opskriftIngredienser
Til spidskålene
- 2 hele, grønne spidskål
- Olie til pensling
- Salt og peber
Til dressingen
- 3 dl drænet yoghurt
- Saften fra en halv citron
- En håndfuld frisk mynte
- Salt og peber
Opskrift
Fjern de yderste blade på spidskålen, og flæk dem på langs i fire dele, så stilken stadig holder sammen på bladene. De pensles med lidt olie (evt. samme blanding med lidt salt/peber/hvidløg) og grilles i i cirka 5 minutter på hver af de to skårne sider, indtil de har fået en god grillfarve.
Dræn yoghurten i en times tid, inden du skal bruge den, og hak den friske mynte fint. Bland det og resten af ingredienser sammen i yoghurten, og hæld det ud over den tilberedte spidskål ved servering. For ekstra knas og sommersmag kan du grille et par asparges sammen med spidskålene – de går ligeledes godt til den friske dressing.