menu

Oplev vores

Sortiment af gasgrill

For mange mennesker er gasgrillen det rigtige valg til udendørs madlavning. Den er brugervenlig og praktisk. Det perfekte omdrejningspunkt for familier og venner.

Furnace heston steak grilling

"Menneskets evolution er i høj grad sket takket være udviklingen af ild og energi. Madlavning over ild var engang en del af hverdagen – og er det stadig mange steder i verden.”


Heston signature
Force mint front

Kraftig ydeevne, intet drama

Hvis du elsker bekvemmeligheden ved tilberedning på gasgrill, vil du elske FORCE ™ og FURNACE ™, der giver dig alle mulighederne fra det moderne køkken. Grillene er stilfulde, men samtidigt kompakte. De er lynhurtigt varme, har unikke farver med UV-belægning, hvorved de ikke falmer. Derudover er det stærke aluminium designet til at modstå rust.

Hurtig og elegant

Klar til madlavning på bare 5 minutter. Du vil opleve hurtig optænding med øjeblikkelig varme. Betjeningen er elegant og brugervenlig, og sikrer dig en præcision, du længe har drømt om. Udstyret med porcelænsemaljerede støbejernsriste.

furnace graphite teppanyaki heston grill
Furnace orange close up angle

Stilrent design

Grillen er utrolig nem at rengøre, modstår rust og tilgængelig i flere forskellige farver. De integrerede flammetæmmere højner sikkerheden og reducerer risikoen for stikflammer.

Furnace front on hood open grill and flat plates

Ubesværet konventionstilberedning

Lågets højde og tykkelse gør grillen perfekt til konvektionstilberedning. Varmen cirkulerer 360 grader indeni, mens maden tilberedes, og tilsættes den perfekte grillsmag. Det høje låg er designet til at forbedre luftgennemstrømningen under udendørs konvektionstilberedning. Du sikres en jævn tilberedning over hele grillenes overflade.

Fleksibilitet

Det er nemt at skifte mellem grillplader og grillriste, hvilket gør det nemt for dig, at tilberede lige det, du ønsker, på den måde du ønsker det.

Furnace top down grills

Oplev hele sortimentet