menu

Oplev vores

Sortiment af kulgrill

Menneskets evolution er i høj grad sket takket være udviklingen af ild og energi. Madlavning over ild var engang en del af hverdagen – og er det stadig mange steder i verden.

Hub heston rotisserie multilevel grilling

"Menneskets evolution er i høj grad sket takket være udviklingen af ild og energi. Madlavning over ild var engang en del af hverdagen – og er det stadig mange steder i verden.”


Heston signature

Den ægte kulsmag med Everdure kulgrill

Burnt charcoal

Klar til tilberedning på bare 10 minutter

Sig farvel til ubehagelige kemikalier eller håndholdte lightere. Det eneste du skal gøre, er at trykke på én knap. Takket være Fast Flame Ignition System™, elektronisk tænding, kan du få dit kul op på den rigtige madlavningstemperatur på bare 10 minutter.

Hub rotisserie system cooking meat

Integreret rotisseri

Takket være den patenterede Rotiscope Technology™ har du hurtigt et lækkert rotisseri klart, som kan justeres i højden. De unikke Cliplock Forks™ sørger for, at maden holdes på plads, når det roteres. Rotisseriet drives af en diskret og skjult motor.

Funktionalitet og form

Med udgangspunkt i minimalistisk dansk design er Everdure af Heston Blumenthal en elegant kombination af moderne og retro design. Slanke ben, elegante kromgrillhåndtag, det integrerede rotisseri, den udtrækkelig ledning – alt går op i en højere enhed på en Everdure grill.

Cube stone khaki graphite and orange colors
Hub garden charcoal loading

Ubesværet, uden svineri

Alt fra Everdure af Heston Blumenthal er designet til at være yderst bruger- og rengøringsvenlige. Det porcelænsemaljerede brændkammer og kulbakken er nemme at rengøre efter brug, du børster blot aske af.